Odense SeniorRevy / Teater

Om aktiviteten

Vi startede en revykreds i december 2012, som er endt ud i mangen en Senior Revy i Seniorhus Odense.

Vi er aktive på alle planer, der skal skrives tekster, evt. komponeres nye melodier. Vi skal have skuespillere på scenen, instruktør, instruktørassistent, musikere, lydfolk, kostumesyersker, kulissefolk, scenehjælpere osv.

Tidspunkt

Hver mandag kl. 13.00-17.00

Lokale

Hal 2

Kontakt

Lone Stefansen
53 14 36 34
stefansenhansen@gmail.com

Kirsten Nielsen
24 66 78 58
kgln@fwo.dk

Lars Kjærby
23 47 51 47
larskjaerby@gmail.com

Tovholder

Lone Stefansen

Teater, sang og musik har altid været en naturlig del af mit liv. Jeg synger i kor, synger viser, spiller guitar, bl.a. børnesange, musicals og hopsa. Har medvirket i utallige teaterstykker, revyer, musicals og friluftsspil – enten som aktør, instruktør eller underviser. Jeg ser frem til nye udfordringer i Mødestedets Revystudiekreds og glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, som på nuværende tidspunkt sprudler af talent og kreativitet.

Kirsten G. L. Nielsen

Kreative opgaver, som kostumer, sang, genbrug, loppefund og skøre ting i mit hjem og i mine gemmer, ind imellem også på mig selv, det er det som kendetegner mig. Jeg er uddannet som dekoratør, men har i 25 år været ansat hos Fyns Amt, hvor jeg var sekretær for politikerne. Efter Fyns Amt var jeg 5 år hos Odense kommunes Borgerservice. Det var utroligt spændende. I flere år har jeg spillet med i HK revyen. Jeg har savnet revy-arbejdet og er meget glad for at være med til at udvikle Mødestedets Revystudiekreds og Teaterkreds. Jeg glæder mig over at kunne bruge mine kreative ideer og evner i Seniorhus Odense

Lars Kjærby

 

Tilmelding

Inden tilmelding skal du kontakte een af tovholderne. 

Se kontakt oplysninger ovenstående.

Når du har haft kontakt til en tovholder, og han/hun har accepteret din deltagelse, så tilmelder du dig digitalt via NemTilmeld.

Tryk på knappen NemTilmeld.